خريد بک لينک
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه سوکر استار ارزان
دانلود زیرنویس فارسی
رزرو آنلاين هتل خارجي
بسکتبال
فلنج
دانلود مقاله بررسي امکان بهبود ويژگي هاي کلاسه بندي الياف خمير کاغذ CMP داخلي با استفاده از سطوح مخ

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسي امکان بهبود ويژگي هاي کلاسه بندي الياف خمير کاغذ CMP داخلي با استفاده از سطوح مختلف اختلاط صنوبر و غان در فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسي امکان بهبود ويژگي هاي کلاسه بندي الياف خمير کاغذ CMP داخلي با استفاده از سطوح مختلف اختلاط صنوبر و غان در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسي امکان بهبود ويژگي هاي کلاسه بندي الياف خمير کاغذ CMP داخلي با استفاده از سطوح مختلف اختلاط صنوبر و غان در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسي امکان بهبود ويژگي هاي کلاسه بندي الياف خمير کاغذ CMP داخلي با استفاده از سطوح مختلف اختلاط صنوبر و غان در فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی فن آوری های نوین در صنایع چوب و کاغذ
تعداد صفحات: 4
چکیده:
در این پژوهش امکان بهبود ویژگی های کلاسه بندی الیاف خمیر کاغذ CMP مخلوط پهن برگان (خمیر کاغذ CMP داخلی مورد مصرف در ساخت کاغذ روزنامه) با استفاده از سطوح مختلف اختلاط گونه های چوبی صنوبر و غان مورد بررسی قرار گرفت. خمیر کاغذهای CMP از اختلاط خرده چوب های صنوبر +غان در سطوح مختلف 10، 20، 30 و 40 درصد (به ترتیب در ترکیب با 90، 80 و 70 درصد مخلوط گونه ممرز و راش) و همچنین خمیر کاغذ CMP شاهد (اختلاط 75% ممرز+25% راش) به طور جداگانه تحت شرایط ثابت خمیر کاغذسازی(نسبت مایع پخت به خرده چوب: 7 به 1 ، درصد سولفیت سدیم:20% بر اساس وزن خشک خرده چوب، دما : 160 درجه سانتی گراد و زمان پخت : 135-85 دقیقه در محدوده بازده 85%) ساخته شدند لازم به ذکر است در تمامی خمیر کاغذهای CMP ساخته شده با اختلاط خرده چوب های غان با ممرز و راش نسبت 75% ممرز و 25% راش ثابت در نظر گرفته شده است . در ادامه خمیر کاغذهای ساخته شده به کمک دستگاه پالایشگر آزمایشگاهی PFI mill مطابق با استاندارد مندرج در آیین نامه تاپی تا محدوده درجه روانی ثابت CSF ، ا 300ml پالایش مکانیکی شدند. سپس ویژگی های کلاسه بندی الیاف خمیر کاغذ شامل درصد الیاف بلند (درصد مجموع الیاف باقی مانده بر روی مش 28 و 48) ، الیاف متوسط (الیاف باقی مانده بر روی مش 100) ، الیاف کوتاه (الیاف باقی مانده بر روی مش 200) با استفاده از دستگاه کلاسه بندی الیاف خمیر کاغذ مطابق با استاندارد مربوطه در آیین نامه تاپی اندازه گیری شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که در مقایسه با خمیر کاغذ شاهد استفاده از سطوح مختلف اختلاط صنوبر+غان به جای بخشی از ترکیب ممرز و راش در ساخت خمیر کاغذ CMP در مجموع موجب بهبود ویژگی های کلاسه بندی الیاف خمیر کاغذ (یعنی درصد الیاف بلند و متوسط بیشتر و درصد الیاف کوتاه یا نرمه کمتر) شده، به طوری که با مصرف 40% صنویر+غان بیشترین درصد الیاف بلند (76/8 درصد)، الیاف متوسط (19/59 درصد) و کمترین میزان نرمه و الیاف کوتاه (3/61 درصد) نتیجه شده است. لذا می توان انتظار داشت که جایگزینی اختلاط صنوبر+غان به جای بخشی از فرنیش اصلی خمیر کاغذ CMP داخلی مورد مصرف در ساخت کاغذ روزنامه می تواند منجر به بهبود قابل توجه مشخصات فنی کاغذ نهایی حاصل شود.


برای دریافت اینجا کلیک کنید






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *