خريد بک لينک
خريد سکه ساکر
خرید گیفت کارت
deli meat
Tobacco
Window repair
Window repair
فلنج
دانلود مقاله تاثيرات کم آبياري بر عملکرد محصول ذرت دانه اي و شاخص هاي کيفيت در منطقه کبوتر آباد اصف

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثيرات کم آبياري بر عملکرد محصول ذرت دانه اي و شاخص هاي کيفيت در منطقه کبوتر آباد اصفهان در فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثيرات کم آبياري بر عملکرد محصول ذرت دانه اي و شاخص هاي کيفيت در منطقه کبوتر آباد اصفهان در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله تاثيرات کم آبياري بر عملکرد محصول ذرت دانه اي و شاخص هاي کيفيت در منطقه کبوتر آباد اصفهان در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثيرات کم آبياري بر عملکرد محصول ذرت دانه اي و شاخص هاي کيفيت در منطقه کبوتر آباد اصفهان در فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1383

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی دانشجویی منابع آب و خاک

تعداد صفحات: 8

چکیده:

به منظور بررسی اثرات کم آبیاری بر عملکرد شاخص های کمی و کیفی ذرت دانه ای ، تحقیقی سه ساله (80-1379) بر پایه طرح آماری بلوک های کامل تصادفی بصورت اسپلیت پلات در سه تکرار و در ایستگاه تحقیقات کبوتر آباد اصفهان انجام گردید. در این طرح، آبیاری بعنوان کرت اصلی در چهار سطح (آبیاری شاهد، آبیاری کامل، 80 درصد آبیاری کامل و 60 درصد آبیاری کامل) و رقم بعنوان کرت فرعی در دو سطح (ارقام 647 و 704) منظور شد. قبل از شروع عملیات کاشت، اقدام به نمونه گیری آب، خاک و انجام آزمایشات مورد نیاز شد که بر اساس نتایج، میزان کود مصرفی طبق دستور العمل موسسه تحقیقات خاک و آب کشور مشخص شد. در مهرماه هر سال پس ازعملیات برداشت اقدام به اندازه گیری خصوصیات کمی شامل: عملکرد دانه، وزن هزار دانه، دانه در ردیف، دانه در ستون، عمق دانه و خصوصیات کیفی شامل: درصد چربی، پروتئین و خاکستر گردید. داده های ثبت شده در مدت 3 سال تجزیه مرکب گردید که از نظر عملکرد محصول و عمق دانه تفاوت معنی دار (0/05 بزرگتر یا مساوی P) بین تیمارهای مختلف میزان آبیاری وود داشت. بیشترین میزان عملکرد به تیمار آبیاری کامل و کمترین عملکرد به تیمار 60 درصد آبیاری کامل تعلق گرفت همچنین اثر رقم بر روی شاخص های عملکرد دانه، وزن هزار دانه، دانه در ردیف ، دانه در ستون، عمق دانه و پروتئین (0/01 بزرگتر یا مساوی P) معنی دار گردید. در خصوص اثر تیمارهای آبیاری بر روی شاخص های وزن هزار دانه، تعداد دانه در ردیف و خصوصیات کیفی تفاوت معنی داری مشاهده نشد. البته بیشترین میازازن چربی و خاسکتر در تیمار آبیاری کامل و کمترین آن درتیمار 60 درصد آبیاری کامل بدست آمد. مقدار پروتئین نیز در تیمار 60 درصد آبیاری کامل حداکثر بود. یافته ها نشانداد با در نظر گرفتن بررسی های آماری، اهمیت بهینه سازی آب مصرفی بعنوان دیدگاه اصلی در روش های کم آبیاری و مقادیر کارآیی مصرف آب (WUE) بدست آمده تیمارهای 80 و 60 درصد آبیاری کامل به سایر تیمارها برتری دارند.


برای دریافت اینجا کلیک کنید






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *