
دانلود مقاله تاثير IPFC در کاهش هزينه هاي ناشي از تراکم انتقال در سيستم هاي تجديد ساختار يافته در فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تاثير IPFC در کاهش هزينه هاي ناشي از تراکم انتقال در سيستم هاي تجديد ساختار يافته در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله تاثير IPFC در کاهش هزينه هاي ناشي از تراکم انتقال در سيستم هاي تجديد ساختار يافته در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تاثير IPFC در کاهش هزينه هاي ناشي از تراکم انتقال در سيستم هاي تجديد ساختار يافته در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: دومین کنفرانس سراسری اصلاح الگوی مصرف انرژی الکتریکی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
تراکم سیستم انتقال در صنعت برق تجدید ساختار یافته یک مساله مهم است و منجر به هزینه های اضافی در این ساختارها می شود. بنابراین مدیریت تراکم به یکی از مسایل مهم سیستم های قدرت تجدید ساختار یافته تبدیل شده است. این مقاله به بررسی تراکم انتقال می پردازد و از مرسوم ترین مدل قیمت گذاری انرژی بر پایه مفهوم قیمت گذاری گره ای و قیمت های حاشیه ای محلی برای مدیریت تراکم استفاده می کند. همچنین برای کاهش تراکم از کنترل کننده پخش توان بین استفاده می شود. برنامه پخش بار بهینه برای تعیین قیمت های FACTS به عنوان یک تکنولوژی جدید ادوات (IPFC) خطوط به عنوان یکی از آخرین PDIPM در آن وارد می شود. روش IPFC حاشیه ای محلی به کار گرفته می شود و مدل تزریق توان راه حل های امید بخش در حل مسایل بهینه سازی، برای حل مساله پخش بار بهینه استفاده می شود. نتایج عددی بر اساس در یکسان سازی قیمت های حاشیه ای محلی و در IPFC برای نشان دادن کارایی ،IEEE سیستم تست اصلاح شده 14 شینه نتیجه کاهش تراکم در سیستم انتقال استفاده می شود.

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,

دانلود بتن غلطکي سدها و درصد بهينه مواد افزودني در آن در فایل ورد (word) دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بتن غلطکي سدها و درصد بهينه مواد افزودني در آن در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بتن غلطکي سدها و درصد بهينه مواد افزودني در آن در فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود بتن غلطکي سدها و درصد بهينه مواد افزودني در آن در فایل ورد (word) :
نام کنفرانس یا همایش : دومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در علوم، مهندسی وتکنولوژی
تعداد صفحات : 15
چکیده مقاله:
بتن متراکم شده با غلطک یا رول کریت، بتنی بدون اسلامپ است که در چند دهه اخیر به دلیل هزینه کم و سرعت بالای اجرای آن مورد توجه مهندسان در راهسازی و سدسازی قرار گرفته است. استفاده از مواد افزودنی معدنی همچون خاکستر بادی با درصد جایگزینی بهینهدر این بتن علاوه بر افزایش مقاومت در دراز مدت باعث دوام بتن نیز میگردد. در این مقاله پس از اشاره کلی به روند اجرای یک سد بتنغلطکی، انواع مواد افزودنی مورد استفاده در بتن غلطکی سدها در چندین سال مورد مطالعه و مقایسه قرار گرفته است. نتایج حاکی از آن است که در بیش از 18 درصد سدهای بتن غلطکی ساخته شده تا کنون از خاکستر بادی با درصد جایگزینی بهینه بین 88 الی 08 درصد به عنوان سیمان مکمل استفاده شده است.

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,

دانلود مقاله شناسايي تكنولوژي هاي كليدي سالنهاي مونتاژ با استفاده از روش TOPSIS با رويكرد فازي) در فایل ورد (word) دارای 176 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله شناسايي تكنولوژي هاي كليدي سالنهاي مونتاژ با استفاده از روش TOPSIS با رويكرد فازي) در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله شناسايي تكنولوژي هاي كليدي سالنهاي مونتاژ با استفاده از روش TOPSIS با رويكرد فازي) در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله شناسايي تكنولوژي هاي كليدي سالنهاي مونتاژ با استفاده از روش TOPSIS با رويكرد فازي) در فایل ورد (word) :
چكیده
امروزه تكنولوژی به عنوان یكی از كلیدی ترین داراییهای یك سازمان به حساب میآید. با توجه به پویایی محیط، سرعت دررشد، تحولات، عدم قطعیت بازار، تامین انتظارات و نیازهای مشتریان، شناسایی تكنولوژیهایی كه ارزش افزوده برای سازمان ایجاد میكنند یك الزام میباشند. درهر زمان خاص، یك یا چند تكنولوژی مختلف در یك واحد شغلی، كارایی رقابتی را تعیین میكند.تكنولوژیهایی كه بیشترین اثر را بر كارایی رقابتی در یك زمان خاص دارند تكنولوژی كلیدی نامیده میشوند. برای شناسایی تكنولوژی های كلیدی، مدیریت باید ابتدا دینامیك بازار و توسعه رقابتی آن در صنعت مربوطه را بررسی كند تا مبنای واقعی رقابت تعیین شود. در این پروژه سعی بر آن است كه به ارزیابی تكنولوژیهای موجود در سالنهای مونتاژ ایران خودرو با استفاده از معیارهای شناسایی شده و در نتیجه شناسایی تكنولوژی كلیدی پرداخته شود.
كلمات كلیدی: تكنولوژی، تكنولوژی كلیدی، تصمیمگیری چند معیاره (MADM)، منطق فازی
فصل اول
كلیات تحقیق
1-1- مقدمه:
پویایی و تغییر و تحول اساسی ادامه حیات و سنگ بناء نظام هستی بشمار میرود. تحول به عنوان عامل شتاب دهندهای است كه هر بنگاه اقتصادی را ملزم میسازد با دقت و هوشیاری تغییرات را تحت نظر قرار دهد و حتی پا را فراتر گذاشته و قابلیت حركت و پیشرفت را همگام با تغییرات در خود ایجاد نماید.لازمه چنین كاری وجود قدرت تصمیمگیری در شرایط مختلف میباشد، از سوی دیگر فضای پیچیده و نادقیق تصمیمگیری در زمان حاضر ایجاب میكند كه تصمیم گیرندگان همسو با افزایش پیچیدگیها و تغییرات محیطی ،از شیوهها و ابزارهای گوناگونی جهت تصمیم گیریهای خود استفاده نمایند.و از انجا كه تكنولوژیهای كلیدی، تكنولوژیهایی هستند كه بیشترین اثر را بر كارایی محصولات وابسته یا اقتصاد تولید مورد نیاز براساس این مبنای رقابتی دارند.
در این تحقیق سعی شده ابتدا اقدام به شناسایی و دستهبندی تكنولوژیهای موجود سالنهای مونتاژ شود و با استفاده از نظر خبركان از طریق مصاحبه به ارزیابی این تكنولوژیها با استفاده از معیارهای شناسایی شده پرداخته شود و در نهایت با استفاده از روش تاپ سیس با رویكرد فازی به تعیین تكنولوژی كلیدی پرداخته شده است.
1-2- تعریف مساله
یك تكنولوژی پایه، تكنولوژی است كه در اغلب بخشهای صنعت وجود دارد و در اغلب محصولات دیده میشود،حتی گاهی ممكن است در اغلب مشاغل یك صنف یا سازمان مطرح باشد. یك تكنولوژی پایه صخرهای است كه واحد شغلی یا حتی صنف و سازمان مربوطه بر آن ایستاده است و لذا بسیار اساسی است.با این همه برای رقابت بحرانی نیست زیرا برای تمام رقبا به نحو گسترده قابل حصول است ادامه سطح بالای سرمایهگذاری روی تكنولوژی پایه ممكن است رقابت بخش نباشد زیرا در گسترش و بهبود موقعیت رقابتی واحد شغلی نقش چندانی ندارد.
علاوه بر این این تكنولوژیها نسبتا بالغ هستند و به نظر میرسد توان بالقوه بیشتری برای توسعه و تكامل ندارند. بسیاری از شركتها در زمینه تكنولوژی پایه سرمایهگذاری زیادی میكنند زیرا اغلب به تكنولوژی كه باعث ایجاد شغل و فعالیت شده است نوعی التزام احساسی وجود دارد و در غالب موارد هر شكستی را به سختی میتوان جبران كرد در عین حال اثر حاشیهای بر رقابت دارد.
وقتی تكنولوژی بالغ میشود اثر آن بر موقعیت رقابتی كم میشود زیرا یك تكنولوژی جدید تر جای آن را میگیرد و یا چون هر كس ان را به راحتی به دست میآورد، كم اثر یا بی اثر میشود.
تكنولوژیهایی كه در مرحله توسعه اولیه با یك توان با لقوه مجسم برای تغییر مبنای رقابتی ما هستند را تكنولوژی در راه مینامیم. برخی از تكنولوژیها ی در راه امروز (نه همه آنها) تكنولوژیهای كلیدی فردا هستند. لذا تكنولوژی در راه ممكن است جایگزین تكنولوژی كلیدی شود.
بطور خلاصه هر مدیر واحد شغلی باید تكنولوژیهای مربوطه در صنعت خود را شناسایی كند و اهمیت استراتژیك آنها را با تعیین اینكه كدام تكنولوژی كلیدی یا در راه است و كدامیك از انها پایه میباشند، معین كند.كاملا واضح است كه تصمیمگیری راجع به سرمایهگذاری روی یك یا چند تكنولوژی، تصمیمی استراتژیك با بالاترین اهمیت است به این ترتیب نمیتوان تنها به متخصصین تكنولوژی وكالت داد و مدیران ارشد باید در این تصمیمگیری دخالت كنند.
1-3- فرضیات تحقیق
با توجه به بیان مسئله فرضیه ذیل مد نظر است:
فرضیه: اولویتبندی گروههای تكنولوژی در سالن مونتاژ با روش تاپسیس ممكن است.
1-4- سابقه و ضرورت انجام تحقیق
با توجه به بررسیهای انجام شده مشخص گردید كه عدم آشنایی با روشهای كمی تصمیمگیری و پیچیدگی ادغام معیارهای كیفی و كمی متعدد موجب میشود تصمیم گیرندگان بررسیهای خود را برای یافتن تكنولوژی كلیدی با مفروضات اولیه انجام دهند كه این امر گاها موجب تبعات نامناسب بدلیل ارزیابی نادرست و غیر اصولی میگردد. لذا با توجه به اهمیت موضوع شناسایی تكنولوژیهای كلیدی در جهت بهبود هرچه بیشتر تخصیص منابع و سرمایهگذاری در تكنولوژیها ضرورت انجام این تحقیق جهت شناسایی تكنولوژیهای كلیدی احساس میشود.
1-5- اهداف تحقیق
از آنجا كه در صنایع بزرگ مانند صنایع خودرو سازی سرمایهگذاری روی یك یا چند تكتولوژی از اهمیت بالای استراتژیك برخوردار است و با توجه به محدودیت منابع انتخاب مناسب این تكنولوژیها میتواند روی كل سازمان اثر بسزایی داشته باشد. بنابراین در این پروژه سعی بر آن است برای رسیدن به اهداف فوق به شناسایی تكنولوژیهای كلیدی سالنهای مونتاژ ایران خودرو اقدام نماییم.
1-6- روش انجام تحقیق
تحقیق حاضربه لحاظ هدف ازنوع كاربردی وازنظرروش ازنوع تحلیلی توصیفی میباشد كه در مرحله اول با مطالعات كتابخانهای ،جستجو درسایتهای معتبرعلمی وبررسی متون علمی ادبیات تحقیق گردآوری میشود. سپس با توجه به ادبیات تحقیق وبررسی وضعیت سالنهای مونتاژ معیارها وز شاخصهای مهم در شناسایی تكنولوژی كلیدی استخراج میشود. در مرحله بعد معیارها وشاخصها ازطریق پرسشنامه به جامعه خبرگان ارائه میشود و ازآنجایی كه معیارهای سنجش اهمیت شاخصها ازنوع كلامی هستند بهتردیده شد تا دادهها با طیف فازی جمعآوری و در نهایت با استفاده ازتكنیكهای MADM فازی اولویتبندی میشود.
1-7- روش و ابزار گردآوری داده¬ها
دادهها دراین تحقیق به روش ذیل جمعآوری شده¬اند:
روش مصاحبه: برای شناسائی معیارها وشاخصهای اصلی ارزیابی تكنولوژی¬ها
روش پرسشنامه: جهت جمعآوری دادهها از خبرگان برای به دست آوردن وزن تكنولوژی¬ها
1-8- جامعه آماری و تعداد نمونه
جامعه آماری این تحقیق خبرگان و كارشناسان قسمت مونتاژ میباشند كه تعداد آنها 23 نفر بوده و از بخشهای مهندسی تولید، خدمات و مهندسی نگهداری و تعمیرات میباشند. و از این تعداد 13 نفر دارای تحصیلات كارشناسی و 5 نفر دارای مدرك كاردانی و 5 نفر نیز دارای مدارج بالاتر می¬باشند.
1-9-روش تجزیه وتحلیل داده¬ها
روشهای تجزیه وتحلیل دادهها فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی میباشد كه در ادامه با استفاده ازتكنیك TOPSIS فازی نیز دادهها مورد تجزیه وتحلیل قرارمی گیرد كه محاسبات ازطریق برنامه نویسی درنرم افزارEXCEL انجام خواهد شد.
1-10- محدودیتهای انجام تحقیق
عدم دسترسی به بسیاری ازسایتهای علمی برای دستیابی به مقالات وتحقیقات علمی
كمبود دقت ودردسترس نبودن دائمی خبرگان تحقیق بدلیل موقعیت شغلی آنها
عدم آشنایی خبرگان به تكنیكهای بكاررفته جهت ارزیابی نهایی شاخصها بخصوص در نحوه استفاده ازاعداد مثلثی فازی.
1-11- تعریف واژگان كلیدی
تكنولوژی:
تکنولوژی تمامی دانشها محصولات، ابزار،روشها وسیستمهایی است که به خدمت گرفته میشود تامحصول یا سرویسی ارائه شود .تکنولوژی فرایند انتقال وتبدیل منابع به محصول ازطریق دانش، تجربه، اطلاعات وابزاراست.
تكنولوژی كلیدی:
تكنولوژیای است كه به خوبی در محصولات و فرایندها تجسم یافته است و دارای اثر بالای رقابتی است.
تصمیمگیری چند معیاره(MADM):
به دستهای ازفنون وروشهای تصمیمگیری اطلاق میشود كه به منظوراولویتبندی ویا انتخاب مناسب ترین گزینه ازبین تعدادی ازگزینهها وبا استفاده ازچند معیار/شاخص تصمیمگیری بكار میروند.
منطق فازی:
مجموعههای فازی درریاضیات جدید به مجموعههای اطلاق میگردد كه عناصرآن به طورنسبی متعلق به آن مجموعه باشند درمجموعههای فازی برخلاف مجموعه قطعی عناصربه دودسته عضو وغیرعضو تقسیم نمیشوند بلكه به میزان عضویت عناصردرمجموعههای فازی بین صفرویك متغیر است.
فصل دوم
ادبیات تحقیق
2-1- تعاریف تکنولوژی
تکنولوژی ریشه یونانی دارد وازدوکلمه Technè و Logic تشکیل شده است. Technè به معنی هنر، مهارت و آن چیزی است که آفریده انسان باشد. Logic در یونان قدیم به معنی علم، دانش وخرد به کارمی رفته است.
گالبریت:
تکنولوژی عبارت است ازکاربرد سیستماتیک علوم یا نوع دیگری ازدانش واطلاعات نظام یافته که درجهت عملیاتی کردن نیازها مورد بهره برداری قرارمی گیرد.
ارنست:
تکنولوژی به عنوان راهکارها واهدافی تلقی میگردد که انسانها را به تولید ماهرانه واثربخش رهنمون میکند. تکنولوژی به مولفههایی گفته میشود که هنرمندان توسط انسانهایی با تجربه، با اطلاعات ودانش بکارگرفته میشوند وآنان رابه خلق ایده، محصول ویا سرویس نایل میکند.
روزنبرگ وفریشتاک:
تکنولوژی عبارت است ازدانش مربوط به محصول، فرایند وسازمان تولیدکه برای تولید کالا وخدمات به کارگرفته میشود.
کلاکستون:
تکنولوژی عبارت است از بکارگیری شاخههای مختلف علم برای حل مشکلات علمی که به دلیل تنوع شرایط محیطی ممکن است ازناحیهای به ناحیه دیگرتغییرکند.به بیان دیگرتکنولوژی مجموعهای ازروشها، تجربیات وعلوم علمی است که انسانها برای تسلط بر محیط وحل مشکلات مربوط به رابطه خود با محیط به کارمی برند.
نژی:
تکنولوژی درمطالعات مردم شناسی به ابزاری اشاره دارد که انسانهای نخستین برای حفظ بقای خود به کارمی برده اند امروز کاربرد تکنولوژی به طورعمده اشاره به اسباب تکنیکی نظیر ماشینها، ابزارها وتجیزات خودروها، کشتی ها، ساختمانها و بزرگراهها دارد.
طارق خلیل:
تکنولوژی تمامی دانشها محصولات، ابزار،روشها وسیستمهایی است که به خدمت گرفته میشود تامحصول یا سرویسی ارائه شود .تکنولوژی فرایند انتقال وتبدیل منابع به محصول ازطریق دانش، تجربه، اطلاعات وابزاراست.طبقهبندی تكنولوژی و تكنولوژیهای كلیدی
2-2- طبقهبندی براساس تاثیر روی محصول
2-2-1-تكنولوژی جدید (new technology)
یك تكنولوژی جدید، هر نوع تكنولوژی جدیدا تولید یا اجرا شدهای است كه اثری بارز روی تولید كالا یا ارائه خدمات توسط یك شركت دارد.لزومی ندارد كه این تكنولوژی برای دنیا تازه باشد، بلكه همین كه برایشركت جدید باشد كافی است.ممكن است این تكنولوژی سالها پیش توسط دیگران طراحی واستفاده شده باشد،اما هر وقت كه برای اولین بار در موقعیتی جدید استفاده و معرفی میشود، به عنوان تكنولوژی جدید طبقهبندی میشود. تگنولوژی جدید اثر عمیقی بر بهبود بهره وری و حفظ جایگاه رقابتی یك شركت دارد.
2-2-2-تکنولوژی نوظهور (emerging technology)
یک تکنولوژی نوظهورهرنوع تکنولوژی است که هنوز به طورکامل تجاری وبه بازارعرضه نشده است اما ظرف حدود 5 سال آینده این چنین خواهد شد .ممکن است درحال حاضرکاربرد آن محدود باشد اما انتظارمی رود درآینده به شکل قابل ملاحظه تکامل یابد.
نمونههای تکنولوژی نوظهورعبارتند از: مهندسی ژنتیک ف ابررسانایی،اینترنت به عنوان جایگزینی برای کامپیوترشخصی. تکنولوژیهای نوظهورصنایع جدید خلق میکنند وممکن است موجب کهنه شدن تکنولوژیهای موجود شوند .این تکنولوژیها میتوانند موجب بروزتغییراتی بزرگ درنهادهای اجتماعی ودرخود اجتماع شوند.
2-2-3- تكنولوژی بسیط (low technology)
واژه تكنولوژی بسیط به آن دسته از تكنولوژیها اطلاق میشود كه در بخشها بزرگی از جامعه انسانی گسترده شده اند.بسیاری از صنایعی كه ویژگیهای زیر را دارند از این نوع تكنولوژی استفاده میكنند.
– آنها از كاركنانی با سطح آموزش یا مهارت نسبتا پایین استفاده میكنند.
– آنها از عملیات دستی یا نیمه خودكار استفاده میكنند.
– مخارج تحقیقی آنها پایین است.
– پایه تكنولوژی مورد استفاده با ثبات است و چندان تغییر نمیكند.
– محصولات تولید شده، عمدتا از نوعی هستند كه نیازهای اساسی انسان را تامین میكنند،نیازهایی چون غذا،مسكن،پوشاك و خدمات اساسی انسانی.
2-2-4-تكنولوژی متوسط (medium technology)
تكنولوژی متوسط شامل مجموعه گسترده از تكنولوژی است كه بین تكنولوژیهای پیشرفته و تكنولوژیهای بسیط قرار میگیرد.این واژه به تكنولوژیهای بالقی اطلاق میگردد كه در مقایسه با دیگر تكنولوژی ها، بیشتر وراحت تر تحت تاثیر انتقال تكنولوژی قرار میگیرند.صنعت خودكار و كالاهای مصرفی از جمله نمونههایی هستند كه از این نوع تكنولوژی بهره میگیرند.
2-2-5-تکنولوژی پیشرفته:
واژه تکنولوژی پیشرفته (های تکhigh tech) به تکنولوژیهای مدرن یا پیچیده اطلاق میشود .طیف گستردهای ازمنابع که مشخصاتی خاص دارند ازاین تکنولوژیها استفاده میکنند اگرشرکتی ویژگیهای زیرراداراباشد آنگاه آن راشرکت بهره مند ازتکنولوژی پیشرفته مینامند.(لارسنLarsen وراجزRogers ،1988- مورمنMohr man وون گینلو von ginlow،1990)
ازکارکنان با تحصیلات بالااستفاده میکند تعداد زیادی ازکارکنان آن رادانشمندان ومهندسان تشکیل میدهند.
تکنولوژی اش با سرعت بیشتری ازدیگرصنایع درحال تغییراست.
با نوآوری تکنولوژیک ،رقابت میکند.
بودجه تخصیص وتوسعه آن بالاست.
می تواند ازتکنولوژی برای رشد سریع استفاده کند وبا ظهورتکنولوژی رقیب رقابیش تهدید میشود.
2-2-6-تکنولوژیهای کدگذاری شده (codified technology) درمقابل تکنولوژی خاموش (tacit technology )
تکنولوژی رامی توان حفظ وبه نحوی موثرمیان کاربران منتقل کرد اگربه شکلی کدگذاری شده ورمزداربیان شود.
تکنولوژی خاموش دانشی است نامدون ونانوشته.این تکنولوژی به روشی یکسان برای گروهی ازمردم بیان نمیشود.این تکنولوژی معمولا برپایه تجارب استواراست ولذادرذهن سازندگانش باقی میماند.طراحان این تکنولوژی کسانی اند که دانش فنی موردنظررادراختیاردارند .دانش پنهان ازطریق نمایش یا مشاهده منتقل میشودوتوسط آنها که به دنبال آن دانش هستند شبیه سازی میشود.انتقال تکنولوژی پنهان ازطریق تعامل میان منبع ومیزبان صورت میگیرد.
ازطرف دیگرتکنولوژی کدگذاری شده به مردم امکان میدهد بدانند یک تکنولوژی چطورکارمی کند اما همیشه به آنها نمیگوید که چرا آن تکنولوژی به آن شیوه عمل میکند.اگرتکنولوژی به شکل کدگذاری شده باشد انتقال آن ساده ترخواهد بود انتقال تکنولوژی پنهان دشوارترزمان بروکم دقت تراست تسلط واحاطه کامل برتکنولوژی نیازمند درک هردونوع دانش آشکارکدگذاری شده ودانش پنهان میباشد.
2-3- طبقهبندی براساس اهمیت استراتژیك
برای درك اهمیت استراتژیك تكنولوژیها میتوان آنها را به چهار دسته تقسیم كرد:
– پایه
– كلیدی
– پیشگام
– درحال ظهور
در صورت نیاز شاید بخواهید ارزیابی تكنولوژیهای استراتژیك را گسترش داده و اثر نسبی تجاری آنها را بسنجیم. در كسب و كارهای چند محصولی كه از چندین تكنولوژی استفاده میشود ممكن است در اهمیت نسبی تكنولوژیهای داخلی هر طبقهبندی محصول، تغییرات قابل توجهی وجود داشته باشد. برای مثال برخی از تكنولوژیهای كلیدی به شكل سنگینی بر یك محصول اثر میگذازند. درحالی كه ممكن است پارهای دیگر اثر كمتری داشته باشند. به همین ترتیب برای یك محصول مشخص برخی از تكنولوژیها بر روی كلیه عوامل كلیدی موفقیت اثر میگذارند. در حالی كه سایر تكنولوژیها ممكن است فقط بر روی یك عامل اثر بگذارند. تجزیه وتحلیل میتواند در فرایند اولویتگذاری تكنولوژی ارزشمند بوده و انتخاب استراتژیك را آسانتر كند.
2-4-تكنولوژی كلیدی
یكی از اصول انتقال تكنولوژی این است كه تكنولوژیها به طور گستردهای ار نظر توان بالقوه در برابر اثرات رقابتی متفاوتند در حالت كلی تكنولوژی، تكنولوژی در دو محدوده اصلی اثر می گذارد:
شکل 2-1: تکنولوژی کلیدی
1- كارایی و عملكرد كه به مزیت رقابتی در بازار ختم میشود.
2- اقتصاد تولید كه به مزیت رقابتی ختم میشود.
درهر زمان خاص، یك یا چند تكنولوژی مختلف در یك واحد شغلی، كارایی رقابتی را تایین میكند.تكنولوژیهایی كه بیشترین اثر را بر كارایی رقابتی در یك زمان خاص دارند تكنولوژی كلیدی نامیده میشوند.
برای شناسایی تكنولوژیهای كلیدی، مدیریت باید ابتدا دینامی بازار و توسعه رقابتی آن در صنعت مربوطه را بررسی كند تا مبنای واقعی اقابت تعیین شود.تكنولوژیهای كلیدی، تكنولوژیهایی هستند كه بیشترین اثر رابر كارایی محصولات وابسته یا اقتصاد تولید مورد نیاز برای این مبنای رقابتی دارند.
2-5 – منطق فازی
2-5-1- مقدمه منطق فازی
منطق كلاسیك درارزش صفرویك دارای پیشینهای به قدمت تاریخ فلسفه است. این منطق به لحاظ محدود نمودن قضاوت انسانی به دوحالت خاص تقسیم میشود. اگرچه كاربرد موثری درپایه ریزی منطق ریاضی ارسطویی داشته است. ولی توانایی محدودی جهت فرموله كردن مدلهای مبتنی برمتغیرهای كلامی داشته است.درمقابل مجموعههای فازی ومنطق فازی درفقدان اطلاعات دقیق و كامل برای مدلسازی سیستمهای پیچیده ابزارموثری به شمارمیرود. قضاوتهای ذهنی كارشناسانی كه ازتكنیكهای فازی استفاده میكنند نسبت به كاربرد عینی اطلاعات نادرست نتایج بهتری حاصل میكنند. منطق فازی ازناتوانی منطق كلاسیك با شمول زبان مبهم استدلال عقل سلیم وحل ابتكاری مسایل كه همه روزه توسط مردم عادی استفاده میشوندنشات میگیرد. نظریه مجموعه فازی قادراست بسیاری از مفاهیم متغیرها و سیستمهای نادقیق ومبهم را به صورت ریاضی نمایش داده وزمینهای را برای تصمیمگیری درشرایط عدم اطمینان فراهم سازد.
2-5-2- سیرتطورمنطق فازی
ازآن زمان كه انسان اندیشیدن راآغازنمود همواره كلمات وعباراتی را برزبان جاری ساخته كه مرزهای روشنی نداشته اند.كلماتی نظیرخوب، بد، جوان پیر،بلند، كوتاه، قوی،ضعیف، گرم، سرد ،خوشحال با هوش زیبا وقیودی ازقبیل معمولا ،غالبا ،تقریبا وبندرت روشن است كه نمیتوان برای این كلمات مرز مشخصی یا فت اما دربسیاری ازعلوم نظیرریاضیات ومنطق فرض شده است كه مرزها ومحدودههای دقیقا تعریف شدهای وجود دارد ویك موضوع خاص یا درآن مرز میگنجدیا نمیگنجد.مواردی چون همه یا هیچ فانی یا غیرفانی زنده یا مرده مرد یا زن سفید یا سیاه صفریایك این یا نقیض این .دراین علوم هرگزارهای یا درست است یا نادرست پدیدههای واقعی یا سفید هستند یا سیاه این باور به سیاه وسفیدها ،صفرویكها واین نظام دوارزشی به گذشته بازمی گرددوحداقل به یونان وارسطومی رسد.
منطق ارسطو ریاضیات كلاسیك راتشكیل میدهد. براساس اصول ومبانی این منطق همه چیزتنها مشمول یك قاعده ثابت میشودكه به موجب آن یا ان چیز درست است یا نادرست. میتوان مثالهای فراوانی راذكركرد كه منطق ارسطویی درمورد آنهاصحیح است اما باید توجه داشت كه نبایدآنچه راكه تنها برای مواردی خاص مصداق دارد به تمام پدیدهها تعمیم داد. دردنیایی كه ما درآن زندگی میكنیم اكثرچیزهایی كه درست به نظرمی رسند نسبتا درست هستند ودرمورد صحت و سقم پدیدههای واقعی همواره درجاتی ازعدم قطعیت صدق میكند به عبارت دیگر پدیدههای واقعی تنها سیاه یا سفید نیستند. بلكه تا اندازهای خاكستری هستند.پدیدههای واقعی همواره فازی مبهم و غیردقیق هستند. تنها ریاضی بوده كه سیاه و سفید بوده واین خود چیزی جزیك سیستم مصنوعی متشكل ازقواعد ونشانهها نبود. علم ،واقعیتهای خاكستری یا فازی را با ابزارسیاه وسفید ریاضی نمایش میگذاشت واین چنین بود كه به نظرمی رسید واقعیتها نیزتنها سیاه یا سفید هستند. بدین ترتیب درحالیكه درتمامی جهان حتی یك پدیده رانمی توان یافت كه صددرصد درست یا صددرصد نادرست باشد علم با ابزارریاضی خود همه پدیدههای جهان را این طوربیان میكرد. مجموعههای فازی درریاضیات جدید به مجموعههای اطلاق میگردد كه عناصرآن به طورنسبی متعلق به آن مجموعه باشند درمجموعههای فازی برخلاف مجموعه قطعی عناصربه دودسته عضو وغیرعضو تقسیم نمیشوند بلكه براساس آنچه ما تعریف میكنیم میزان عضویت عناصردرمجموعههای فازی بین صفرویك متغیر است درك مجموعههای فازی اولین قدم درورود به مبحث ریاضیات فازی است كه درمقابل ریاضیات كلاسیك قرارمی گیرد.
دوحادثه دراوایل قرن بیستم منجربه شكلگیری منطق فازی یا منطق مبهم شد. اولین حادثه پارادوكسهای مطرح شده توسط برتراند راسل درارتباط با منطق ارسطویی بود. برتراند راسل بنیادهای منطقی باری، منطق فازی (مبهم )رانهاد اما هرگز موضوع راتعقیب نكرد. راسل درمورد منطق ارسطویی چنین بیان میدارد:
“تمام منطق نسبیت بنابه عادت فرض را برآن میگذارد كه نمادهای دقیقی به كارگرفته شده است. به این دلیل موضوع درمورد این زندگی خاكی قابل بكارگیری نیست بلكه برای یك زندگی ماورا الطبیعه معتبراست.”
دومین حادثه كشف اصل عدم قطعیت توسط هایزنبرگ درفیزیك كوانتوم بود. اصل عدم قطعیت كوانتومی هایزنبرگ به باور كوركورانه ما به قطعیت درعلوم وحقایق علمی خاتمه داد و یا دست كم آنرا دچارتزلزل ساخت. هایزنبرگ نشان دادكه حتی اتمهای مغز نیز نامطمئن هستند حتی با اطلاعات كامل نمیتوانید چیزی بگوئید كه صددرصد مطمئن باشید. هایزنبرگ نشان داد كه حتی درفیزیك حقیقت گزارهها تابع درجات است دراین میان منطقیون برای گریز خشكی وجزمیت منطق دوازرشی منطقهای چند ارزشی را به عنوان تعمیم منطق دو ارزشی پایهگذاری كردند. اولین منطق سه ارزشی درسال 1930 توسط لوكاسیه ویچ منطق دان لهستانی پایهگذاری شد. سپس منطق دانان دیگرنظیربوخوار،كلین و هی تینگ ،نیزمنطقهای سه ارزشی دیگری ارائه كردند.درمنطق سه ارزشی گزارهها برحسب سه ارزش (0,1/2,1 ) مقداردهی میشوند لذا این منطق واقعیتها رابهترازمنطق ارسطویی (0,1) نشان میدهد.
ولی روشن است منطق سه ارزشی نیز با واقعیت فاصله دارد. لذا منطقهای n مقداره توسط منطقیون ازجمله لوكاسیه ویچ ارائه شد. درمنطق n مقداره هرگزاره میتواند یكی ازارزشهای درستی مجموعه زیررا اختیاركند.
Tn={0,1/n,2/n,…,1}
روشن است كه هرچه n عدد صحیح مثبت بزرگتری انتخاب شود دستهبندی ارزش گزارهها (گرد كردن آنها به یكی از اعداد مجموعه Tn) به واقعیت نزدیكتر خواهد بود و اگرn به سمت بی نهایت میل كند. یك منطق بی نهایت مقداره تعریف میشود كه درجه درستی هرگزاره میتواند یك عدد گویا بین صفر و یك را اختیار كند. منطق كاملتر آن است كه هرگزاره بتواند هر عدد حقیقی بین صفرویك را اختیاركند كه آن را منطق استاندارد لوكاسیه ویچ مینامند .
درواقع ارزش گزارهها دراین منطق طیفی بین درستی ونادرستی یا بین صفرویك است. صفر یا یك سایههای نامحدودی ازخاكستری بین سیاه وسفید وجود دارد. تمایز عمده منطق فازی با منطق چند ارزشی آن است كه درمنطق فازی حقیقت وحتی ذات مطلب هم میتواند نادقیق باشد. درمنطق فازی مجاز به بیان جملاتی ازقبیل “كاملا درست است” یا “كم وبیش درست است” هستیم وحتی میتوان ازاحتمال نادقیق مثل “تقریبا غیرممكن “، “نه چندان ” و “بندرت” نیز استفاده كرد. بدین ترتیب منطق فازی نظام كاملا منعطفی رادرخدمت زبان طبیعی قرارمی دهد.
منطق فازی عبارت است از استدلال با مجموعه فازی .مجوعههای فازی توسط ماكس بلك و لطفی زاده ارائه گردید.ابتدا درسال 1937 ماكس بلك فیلسوف كوانتوم مقالهای راجع به آنالیز منطق به نام ابهام رادرمجله علم منتشركرد كه جهان علم وفلسفه مقاله بلك رانادیده گرفت. اگرچنین نمیشدما ا كنون باید منطق گنگ را به جای منطق فازی مورد بررسی قرار میدادیم. سپس درسال 1965 لطفی زاده مقالهای تحت عنوان مجموعههای فازی منتشرساخت دراین مقاله او ازمنطق چند مقداری لوكاسیه ویچ برای مجموعهها استفاده كرد و نام فازی را برای این مجموعهها برگزید تا مفهوم فازی را ازمنطق دودویی دورسازد.
مقاله ماكس بلك برای اولین بارمجموعه فازی رابا چیزی كه حالا ما آن رامنحنی عضویت مینامیم تعریف كرد نقاط روی منحنی مقیاس اندازهگیری عضویت عناصرمجموعه فازی A یا نقیض A رانشان میدهند.
نمودار 2-2: نمایش مجمموعههای فازی توسط ماكس بلك
در سال 1965 پروفسور لطفی¬زاده مقاله مجموعههای فازی را در مجله اطلاعات وكنترل منتشرنمود. دراین مقاله لطفی زاده آنچه راكه برتراند راسل ،جان لوكاسیه ویچ ،ماكس بلك و دیگران ابهام یا چند ارزشی نامیده بودند فازی نامید. مجموعههای فازی بامثال قد انسان آغاز به كاركرد این مورد ،اولین مجموعه فازی معرفی شده توسط لطفی زاده بود .لطفی زاده مفهوم بلندی قد انسان را با منحنی متناسب آن بیان كرد واین مجموعه فازی رامنحنی عضویت نامید. این همان منحنی ارائه شده توسط ماكس بلك بود كه برای هراندازه قد درجه عضویتی را ارائه میكند. هرانسانی تاحدودی بلند است وتا حدودی نیز بلند نیست، بنابراین منحنی بلند نبودن عكس منحنی بلند بودن است. این دومنحنی همدیگر را درنقطه میانی با درجه عضویت 2/1 (جایی كه A و نقیض A باهم برابرند)قطع میكند. ریاضیات مجموعههای فازی چیز جدیدی نیست مجموعههای فازی همان جبری را مورد استفاده قرارمی دهد كه لوكاسیه ویچ نیم قرن قبل درمنطق چند ارزشی اش مورد استفاده قرار داده بود، همان چیزی كه درلیست ابهام یا مجموعه ماكس بلك استفاده شده بود اما لطفی زاده نام فازی را به دلیل ارتباطش با احساس عامیانه برای آن انتخاب كرد.
نمودار 2-3: مجموعه فازی بیانگربلندی قد انسان
2-5-3- مفاهیم پایهای نظریه مجموعههای فازی
مطابق نظریه مجموعههای قطعی كه اساس ریاضیات مدرن راتشكیل میدهد مجموعه گردآیهای معین از اشیا است ودراین تعریف برلفظ معین تاكید میشود به عبارت دیگر هر مجموعه با یك ویژگی خودش تعریف مشخصی میشود. اگریك شی دارای آن ویژگی باشد عضو مجموعه واگرنباشد عضو مجموعه نیست. مثلا ویژگی اعدا حقیقی بزرگتراز100 یك ویژگی خوش تعریف است و تشكیل یك مجموعه مید هد چراكه به یقین نمیتوان گفت كه یك عدد حقیقی آیا بزرگتراز100 هست یا نیست اما ویژگی اعداد حقیقی نزدیك به 100 یك ویژگی روشن دقیق و خوش تعریف نیست چرا كه به یقین نمیتوان گفت كه آیا یك عدد حقیقی مشخص مانند 110 دراین ویژگی میگنجد یا خیر .لطفی زاده برای رفع مشكل پیشنهاد میكند به هرعدد ازمجموعه اعداد حقیقی عددی ازبازه [0,1] به عنوان درجه نزدیكی آن عدد به 100 نسبت دهیم. هرچه این اعداد به 100 نزدیكتربود عدد متناظربرای عضویت درآن گردایه اعداد حقیقی نزدیك به 100 به یك نزدیك باشد و برعكس هرچه عدد مورد نظر دورتراز100 بود درجه عضویت آن درگردآیه اعداد حقیقی نزدیك به 100 به صفرنزدیكتر باشد یعنی با عددی بین صفرویك درجه عضویت رامشخص میكنیم.
2-5-3-1- تابع عضویت
مطابق نظریه مجموعههای قطعی، تابع نشانگر مجموعه قطعی A از X به مجموعه } 1 و 0 { میباشد.
حال اگر برد تابع نشانگر را از مجموعه دو عضوی {1 و 0} به بازه ] 1 و 0 [ گسترش دهیم، تابعی خواهیم داشت كه به هر عضو x از X، عددی از بازه ] 1 و 0[ را نسبت میدهد. این تابع، تابع عضویت A نامیده شده و به صورت زیر تعریف میگردد:
مجموعه A كه به هر X، عددی در بازه ] 1 و 0 [ را نسبت میدهد، یك زیر مجموعه فازی نامیده میشود. در تابع ، نزدیكی بیشتر به یك، نشان دهنده تعلق بیشتر x به مجموعه A ونزدیكی بیشتر به صفر، نشان دهنده تعلق كمتر x به مجموعه A است.به لحاظ شهودی میتوان را درجه پذیرش ما در قبول x به عنوان عضوی از مجموعه در نظر گرفت. همچنین در حالت حدی چنانچه باشد، x كاملا در A قرار دارد و چنانچه باشد، x اصلا عضو A نمیباشد.بنا بر این مجموعههای فازی و توابع عضویت آنها، تعمیم یافته مجموعههای قطعی و توابع نشانگر آنها میباشند.
2-5-3-2-مفاهیم مقدماتی مجموعههای فازی
مجموعه مر جع X و زیر مجموعه فازی A از آن را در نظر بگیرید.مجموعه عناصری از X كه باشد، تكیه گاه A نامیده شده و با SUUP A نشان داده میشود.
رابطه فوق نشان میدهد كه تكیه گاه یك مجموعه قطعی و تابعی از مجموعه توانی از مجموعه توانی فازی x (مجموعه شامل تمام زیر مجموعههای فازی X) به مجموعه توانی X میباشد.بر این اساس، مجموعه فازی تهی مجموعهای است كه هیچ تكیه گاهی ندارد و درجه عضویت تمام عناصر آن برابر صفر است.
در مجموعه A مقدار را ارتفاع مجموعه فازی میگویند و با M نشان داده میشود. اگر ارتفاع مجموعه فازی برابر یك باشد، مجموعه را نرمال و در غیر این صورت آنرا غیر نرمال گویند.روشن است كه هر مجموعه فازی زیر نرمال A را میتوان با تقسیم بر ارتفاع آن نرمال كرد.همچنین اگر برای عنصری مثل x در A داشته باشیم ، x را یك نقطه گذر(معبر)می گویند.
2-5-3-3-زیر مجموعههای فازی
مجموعه مرجع X و مجوعههای فازی A و B را در نظر بگیرید.اگر برای هر داشته باشیم:
، در این صورت A را زیر مجموعه B مینامیم.همچنین دو زیر مجموعه فازی A و B را مساوی گویند اگر برای هر ، باشد.
2-5-3-4- عملگرهای فازی
یكی از مهمترین قابلیتهای منطق فازی كه نقش موثری در انعطاف پذیری بیشتر این منطق در تطبیق با شرایط واقعی دارد، امكان استفاده از عملگرهای متنوع است.ابتدایی ترین تعریف از عملگرهای اصلی اشتراك، اجتماع و متمم برای هر به صورت زیر میباشد:
اشتراك
اجتماع
متمم
كه در آن بیانگر مینیمم و بیتنگر ماكزیمم است.این عملگرها مشابه عملگرهای مجموعهای برای مجموعههای قطعی هستند.
عملگرهای مجموعههای فازی ارائه شده در فوق، كلیه مشخصههای جبری مجموعههای قطعی را بجز دو قانون طرد و شمولیت در مجموعههای فازی برقرار نیست.وداریم:
و
این مساله از آنجا ناشی میشود كه هیچكدام از مجموعههای فازی A و A دارای كرانهای دقیقی نبوده و اصطلاحا هم پوش هستند البته باید توجه داشت كه این همپوشی كامل نبوده و داریم:
علاوه بر عملگرهای اشتراك،اجتماع و متمم تعریف شده، عملگرهای دیگری نیز برای مجموعههای فازی تعریف شده اند كه در ذیل به تعدادی از آنها میپردازیم
2-5-3-4-1-نرمهای مثلثی
عملگرهای MAX و MIN تعریف شده به دو رده بزرگتر تعلق دارند كه نرمهای مثلثی و هم نرمهای مثلثی نامیده میشوند. نرمهای مثلثی و هم نرمهای مثلثی را به طور خلاصه T-نرمها و T- نرم ها( یا S-نرم ها) گویند.این دو رده از اندازهها اولین بار توسط منجر ارائه شد. میتون تعریف نرم مثلثی را به صورت زیر ارائه كرد.
بازه I=[0,1] را در نظر بگیرید، اگر تابع دو متغیره در شرایط زیر صدق كند:
T را یك نرم مثلثی (T- نرم ) گویند اگر
و آن را یك هم نرم مثلثی (T-هم نرم) گویند اگر:
از تعریف فوق معین میشود كه T-نرمها و T-هم نرمها دوگان همدیگرند.براین اساس برای هرT-نرم میتوان فقط و فقط یك T-هم نرم تعریف كردبه قسمی كه:
نكته دیگر اینكه، اندازههای MIN و MAX ، حالتهای حدیT-نرمها و S-نرمها هستند و داریم:
همچنین دقت شود كه عملگرهای زیادی وجود دارند كه در شرایط T- نرمها و S-نرمها صدق میكنند كه در زیر به تعدادی ار آنها میپردازیم:
بر اساس نرمهای فوق اشتراك و اجتماع دو مجموعه فازی به صورت زیر تعریف میشود.
بر اساس تعاریف فوق میتوان ثابت كرد كه برای هر دو مجموعه فازی A و B داریم:
2-5-3-4-2-عملگر متمم فازی:
متمم مجموعه فازی A را با A نشان داده ایم و تابعی به صورت زیر میباشد:
یعنی این تابع به هر مقدار € [0,1] (x) مقداری را درمجموعه متمم
€ [0,1] (x) نسبت میدهد این مطلب را میتوان به صورت زیرنوشت :
(x)=C[ (x)]
درحالت كلی شرایط زیربرای یك عملگر متمم استفاده میشود:
1- C(1)=0 وC(0)=1
2- C باید یكنوای غیرصعودی باشد.
3- C یك تابع پیوسته است.
4- C برگشت پذیر است یعنی باری هر€ [0,1] a داریم :C(C(a))=a
شرط 1و 2 راكلاس كلی متممهای فازی تعریف میكنند وشرط 3و4 این كلاسهای كلی رابه زیركلاسهای تخصصی كه كاربردهای عملی دارند ،تبدیل میكنیم.

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,

دانلود مقاله مطالعات مهندسي ارزش در سد مخزني خاکي در فایل ورد (word) دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مطالعات مهندسي ارزش در سد مخزني خاکي در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله مطالعات مهندسي ارزش در سد مخزني خاکي در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مطالعات مهندسي ارزش در سد مخزني خاکي در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1383
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
تعداد صفحات: 14
چکیده:
مفهوم مهندسی ارزش از بدو پیدایش آن تاکنون جایگاه مهمی در فعالیت های مدیریتی و مهندسی یافته است . در ایران نیز بحث مهندسی ارزش بتدریج از مفهوم صرفاً علمی خارج شده و جایگاه خود را در پروژه ها بدست آورده است . با توجه به اینکه تقریبا نیمی از بودجه کشور صرف پروژه های عمرانی می گردد و تجارب دیگر کشورها نشان می دهد که با بکارگیری مهندسی ارزش میتوان صرفه جویی و بهبود قابل توجهی در پروژه ها داشت، لذا سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور باابلاغ دستورالعمل اعمال مهندسی ارزش در پروژه ها در سال های گذشته و دستورالعمل جدیدی تحت عنوان تهیه، ارایه و بررسی پیشنهادهای تغییر و بهبود در پروژها با نگاه مهندسی ارزش به عزم جدی دولت برای بهره گیری از این دانش با کمک همه دست اندرکاران پروژه های عمرانی کشور جنبه اجرایی داد . در این بین پروژه های سد سازی به دلایلی چون پیچده گی های خاص طراحی و اجرا، حجم بالای سرمایه گذاری ، حجم بالای منابع مصرفی و اهمیت زمان و هزینه می تواند از پتانسیل بالایی برای بکارگیری مطالعات مهندسی ارزش برخوردار باشد .
هدف از این مقاله ارایه نمونه مطالعات مهندسی ارزش در پروژه ها می باشد . دراین مقاله پس از معرفی کلیات و مفاهیم مهندسی ارزش، به تشریح فرایند مطالعات مهندسی ارزش در صنعت ساخت و اجرای سد می پردازد . بدین منظور با تشکیل تیم مهندسی ارزش و جمع آوری اطلاعات لازم، مطالعات مهندسی ارزش بر روی یک پروژه سد خاکی ب ه صورت نمونه انجام شد ه است . در این مطالعات گزینه های مختلف سد سازی بلحاظ تکنولوژی اجرا و مصالح مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت . بر اساس بررسی های بعمل آمده و نتایج مطالعات مهندسی ارزش سد سنگریزه ای با هسته رسی بدلیل دسترسی به مصالح و ارزانتر بودن بهترین گزینه بوده و گزینه سد خاکی با هسته رسی با اختلاف کمی بعنوان گزینه دوم قابل اجرا می باشد .

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,

دانلود مقاله بررسي پارامتريک تاثير ساختگاه بر پاسخ زمين با استفاده از روش تحليل معادل خطي در فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسي پارامتريک تاثير ساختگاه بر پاسخ زمين با استفاده از روش تحليل معادل خطي در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسي پارامتريک تاثير ساختگاه بر پاسخ زمين با استفاده از روش تحليل معادل خطي در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسي پارامتريک تاثير ساختگاه بر پاسخ زمين با استفاده از روش تحليل معادل خطي در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران
تعداد صفحات: 9
چکیده:
ارزیابی کلی از خسارات وارده به سازه ها و تاسیسات در زلزله ها نشان می دهد که شرایط ساخت گاهی تاثیر قابل توجهی بر نحوه توزیع خرابیها در شهرها وروستاها داشته است. ارزیابی تاثیر لایه بندی خاک در مشخصات زمین لرزه در سطح زمین از لحاظ شتاب حداکثر و جابجاییها و محتوای فرکانسی یکی از موارد مهمی میباشد که مورد توجه مهندسان ژئوتکنیک قرار گرفته است. وضعیت بافت تحت الارضی مسلما یکی از مسائلی است که در پاسخهای شتاب زمین و جابجایی های رخ داده در سطح زمین نقشکلیدی را ایفا میکند و لذا بر میزان نشستها و خرابی سازه ها و در نتیجه خسارات جانی و مالی مستقیما تاثیر خواهد گذاشت. در این تحقیق ازهجده حالت ساختگاهی استفاده شده و لایه بندی در نظر گرفته شده شامل رس و ماسه بوده و الگوی شتابورودی پایه، زلزله بم میباشد. تحلیلها بصورت معادل خطی با تغییرات در مدول برشی و میرایی انجام پذیرفته اند. نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از آن است که اثرات برشی زلزله ایجاد شده به شدت از ضخامت لایه ها وموقعیت آنها تاثیر می پذیرد.

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,

دانلود مقاله طرح مرمت خانه آوانسيان رشت در فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله طرح مرمت خانه آوانسيان رشت در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله طرح مرمت خانه آوانسيان رشت در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله طرح مرمت خانه آوانسيان رشت در فایل ورد (word) :
چکیده
معماری گیلان مانند معماری دیگر مناطق ایران پهناور، تابع ویژگیهای اقلیمی است. خانـهآوانسیان در یکی از محلات قدیمی شهر رشت قرار دارد. در این استان به دلیل رطوبت زیاد عمر بناها کوتاه است. بنای مربوط به دوران قاجار بوده و پلان بنا از الگوی خانه های گیلان و معماری بومی آن پیروی می کند. در این مقاله سعی شده پس از شناخت خصوصیات بنا، احیا، شناسایی عوامل آسیب زا سپس به روش درمان پرداخته شود. سوال مطرح شده در این مقاله این است که این بنا از چه الگویی پیروی می کند و آیا این بنا قابلیت مرمت و تغییر کاربری دارد؟ شیوه تحقیق به صورت میدانی و روش ارائه توصیفی ـ تحلیلی است.
×
کلمات کلیدی: گـیلان،معماری بومی، خانه آوانسیان، مرمت
مقدمه
با ظهور حکومت قاجاریه در ایران و ارتباط با ممالک اروپایی، زمینه های ظهور سبک جدیدی از معماری فرنگی در ایران فراهم گردید. در این میان معماری بومی ایران که در مناطق مختلف از ساختار منحصر به فردی و مختص به خود برخوردار بود، در جدالی تنگاتنگ با این معماری وارداتی قرار گرفت. پس از ورود این معماری جدید، معماران سنتی نقاط مختلف ایران،تمام تلاش و همّ خود را برای مقاومت در برابر شقوق مختلف این معماری تازه از راه رسیده به کار بستند. لذا، در بازه زمانی خاصی از تاریخ معماری ایران به وضوح مشاهده می گردد که در بناهایی که گاه به صورت همزمان احداث شده اند، تفاوت های ماهوی در آرایش فضاها، سازه و حتی تزیینات موجود می باشد.
با توجه به این که لازمه یک طرح مرمتی خوب در بنا، شناخت درست و کامل اثر است؛ لذا قبل از پرداخت به آسیب ها و پیشنهادهای مرمتی (که با توجه به کاربری آن در مبحث احیا صورت می گیرد)، به مستند نگاریبنا، که طبعاً به تفصیل در این مقال نمی گنجد، پرداخته شده است. در این مقاله ابتدا به مبحث تاریخچه شهر، ویژگی های معماری خانه های شهری منطقه، شناخت بنا که شامل بخش تاریخچه و کالبد بنا است، به صورت مجمل پرداخته شده و پس از آن مقوله احیا و آسیب شناسیو متعاقباً درمان مناسب مورد بررسی قرار گرفته است. در گزارش مورد نظر سعی شده تا شناختی کلی از بنای مورد نظر ارائه گردد. به دلیل ایجاد ذهنیت برای مخاطب (قبل از ارائه نقشه ها) دو تصویر کلی از وضعیت گذشته و حال بنا بنا ارائه گردیده است.
پیشینه تحقیق:
1
در مورد خانه های گیلان در جلد دوم کتـابگیلان، ابراهیم اصلاح عربانی، انتشـارات گـروه پژوهشـگران ایـران [4]، کتـاب معماری خانه های گیلان، مژگان خاکپور >6@، انتشارات ایلیا، 1386 و کتـاب خانـه هـای گـیلان، نیکـروز مبـرهن شـفیعی، انتشارات ایلیا، [3] 1390 تحقیقاتی انجام داده اند همچنین میراث فرهنگی گیلان در مورد مرمت بعضی از بناهای استان مثل اسپی مزگت، هتل ایران، پست، دادگستری انزلی و ;. طرح مرمت داده است، اما در مورد این بنا هیچ گونـه کـار تحقیقـی و طرح مرمتی انجام نشده است. فقط برای ثبت در فهرست آثار ملی نقشه های آن، توسط میراث فرهنگی برداشت شد.
.1 رشت
لغت نامه دهخدا در باب رشت آورده است: »در قرن هشتم هجری حمداالله مستوفی اولین کسی است که از رشت نام میبرد. در زمان شاه عباس در آنجا آبادانی هایی کرد و رشت توسعه یافت. در زمان قاجاریه به واسطه بسط روابط اقتصادی ایران با روسیه و تماس آنها از راه رشت باز هم بر توسعه این شهر افزود و در زمان ناصرالدین شاه از رشت با سی هزار تن جمعیت یاد شده و بازارهای آن از مال التجاره مملو بوده است.«
شهر کنونی رشت تا قبل از صفویه، روستایی بین دو منطقه فومن و لاهیجان و محل توقف کاروان های عبوری بوده است و وجه تسمیه آن بنابر قول برخی از محققین، به معنای واقع شدن در محل پست و فرو افتاده است. این شهر به دستور شاه عباس صفوی مرکز گیلان شد. محدوده تاریخی رشت که بین دو رودخانه های زرجوب و گوهررود قرار دارند، شامل محلات بازار، استادسرا، کیاب، خمیران زاهدان، زاهدان، صیقلان، چومارسرا می باشد و در قدیمی ترین نقشه رشت که توسط ذوالفقارخان مهندس در سال 1287 قمری ترسیم شد، مشاهده می گردد.
.2 ویژگی معماری بومی گیلان – خانه های شهری بخش مرکزی
خانههای شهریگیلان معمولاً با کرسی بلند و پیسازی آجری یا شفته آهکی ساخته میشد. بعد از ساختن پی ها به صورت نواری، کرسی آجری به ارتفاع 60 تا 100 سانتیمتر ساخته می شد و از این فضا به عنوان گربه رو1 استفاده می شد تا از ورود رطوبت به بخش مسکونی جلوگیری کند.
بر روی کرسی چینی تیرهای اصلی چوبی قرار می گرفت. فواصل تیرها به قطر آنها بستگی دارد. اگر قطر تیرهای اصلی زیاد باشد، چوب های گرد بینه (به قطر 10 سانتیمتر) یا چهارتراش (با ابعاد 10*10 سانتیمتر) عمود بر چوب های قبلی گذاشته می شد. روی این چوب ها تخته کوب می شد تا کف سازی بنا ایجاد شود. سپس دیوارهای آجری با ضخامت 40 تا 80 سانتیمتر ساخته می شد. در جاهایی که ایوان قرار دارد، روی سرنعل ستونها به ابعاد 10*10 تا 20×20 سانتیمتر قرار میگرفت که چهارتراش بودمعمولاً. در بیشتر خانهها در روی بدنه ستون کندهکاریهای زیبا به چشم میخورد که از سادگی و زیبایی خاصی بر خوردار است.
1 :کانال های تعبیه شده در کف بنا که با جریان هوا رطوبت را دفع می کند. >5]
2
در انتهای ستون و در محل اتصال آن به سقف طبقه دوم یا سقف نهایی ساختمان، چوب کندهکاری شده ای برای به وجود آوردن مقاومت بیشتر ستون قرار میدادند که به آن سرستون میگویند و آن را به شکلهای مختلف میسازند.
بر روی ستونها، تیر افقی چوبی سخت و محکمی قرار میگرفت که نقش عناصر باربر افقی برای طبقه بالا یا سقف نهایی را بازی می کرد.

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,

دانلود مقاله تبيين معيارهاي طراحي فضاي شهري در تعامل با طبيعت در فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تبيين معيارهاي طراحي فضاي شهري در تعامل با طبيعت در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله تبيين معيارهاي طراحي فضاي شهري در تعامل با طبيعت در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تبيين معيارهاي طراحي فضاي شهري در تعامل با طبيعت در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار
تعداد صفحات: 17
چکیده:
شهرهای گذشته به لحاظ ساختاری بیشترین انطباق راباطبیعت داشته اند و تعامل بین انسان و طبیعت توسط خود طبیعت برقرارمیگشت این تعادل مدت زمان بسیارطولانی درطول تاریخ همواره پابرجا بود تااینکه ازقرن نوزدهم میلادی با پیشرفت سریع تکنولوژی و به تبع آن افزایش روند شهرنشینی این رابطه گسسته شده و تعادل دیرینه آن برهم خورده است نادیده انگاشتن محیط طبیعی درپی ساخت و سازهای بی رویه منجربه جایگزینی محیطهای طبیعی بامناظر انسان ساخت خشک و بی روح شده است مجموعه ی این رخدادهای جدید تاثیرات پیچیده و پیش بینی نشده ای برزندگی انسانها محیط کالبدی شهرها و حتی گونه های جانوران و پوشش گیاهی برجا گذارده و درنهایت تعادل و توزان زیستی بین انسان و شهر و طبیعت را برهم زده و به شکننده تر شدن اکوسیستم های حیاتی شهرمنجر گشته است توجه به این رابطه گسسته میان شهر با طبیعت و بسط نابسامانی های ناشی ازنبود این رابطه اتخاذتدابیر ویژه و راهگشا به منظور برقراری مجدداین رابطه و ایجادفضای شهری همپیوسند با طبیعت را ضروری می نمایداین نوشتار درصدد است که درراستای طرح پژوهشی پس ازبررسی رابطه میان شهر با طبیعت ازگذشته تا به امروز به تحلیل نحوه برقراری پیوند بین شهر با طبیعت موجود درآن ازطریق بررسی انواع رویکردهای شهرسازی درباره پویند شهر با طبیعت بپردازد و درانتها با توجه به همپوشانی اصول این رویکرد ها معیارهای طراحی همپیوندبا طبیعت ارایه خواهد شد

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,

دانلود مقاله ارزيابي منابع آلاينده زيست محيطي حوضه آبريزسدسبلان اردبيل در فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزيابي منابع آلاينده زيست محيطي حوضه آبريزسدسبلان اردبيل در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله ارزيابي منابع آلاينده زيست محيطي حوضه آبريزسدسبلان اردبيل در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزيابي منابع آلاينده زيست محيطي حوضه آبريزسدسبلان اردبيل در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی پایدار
تعداد صفحات: 16
چکیده:
تامین آب سالم و بهداشتی همواره به عنوان یکی از مهم ترین دغدغه های بسیاری از دولتها در سطح جهان قلمداد می شود. یکی از مهم ترین مسایل مرتبط با آب، آلودگی آب های سطحی و زیرزمینی است که عمدتا ناشی از فعالیت های بشر است که در حال حاضر بسیاری از منابع آبی جهان را در معرض تهدید قرار داده است.لذا استفاده از ابزارهای مناسب جهت مدیریت کیفیت آبهای سطحی لازم و ضروری به نظر می رسد.محدوده مورد مطالعه حوضه آبخیز سد سبلان است.این مطالعه به منظور شناسایی و طبقه بندی و مدیریت ریسک سوانح آلودگی سد سبلان با استفاده از مدلURSM و سیستم اطلاعات جغرافیایی انجام شده است. داده های مورد نیاز این تحقیق از طریق جمع آوری اطلاعات و مرور سوابق مطالعاتی، شناسایی عوامل تاثیر گذار بر رودخانه بر اساس اطلاعات موجود و بازدید از منطقه که شامل شناسایی صنایع، کارگاه های برداشت شن و ماسه (مصالح رودخانه ای)، کارگاه های پرورش ماهی، اراضی کشاورزی، تاسیسات آبی، فاضلاب ها و روان آب ها و سایر فعالیت های تاثیر گذار بر رودخانه در وضعیت موجود با استفاده از پیمایش میدانی به دست آمده است. در نهایت طبق داده های حاصل زیرحوضه سد سبلان از لحاظ ریسک طبقه بندی شد.

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,

دانلود مقاله بررسي فني و اقتصادي مديريت بارهاي وقفه پذير در منطقه اصفهان در فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسي فني و اقتصادي مديريت بارهاي وقفه پذير در منطقه اصفهان در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسي فني و اقتصادي مديريت بارهاي وقفه پذير در منطقه اصفهان در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسي فني و اقتصادي مديريت بارهاي وقفه پذير در منطقه اصفهان در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1381
محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی برق
تعداد صفحات: 9
چکیده:
مدیریت سمت تقاضا 1 (DSM) اجرای برنامه های طراحی شده به منظور تاثیر بر تقاضای انرژی است به گونه ای که برای هر دو طرف مشترکین و شرکت برق سودمند باشد . این برنامه ها شرکت برق را قادر می سازد تا در زمان و الگوی بار مصرف انرژی تغییرات مورد نظر را اعمال کرده و از منابع شرکت ( سیستم های تولید و توزیع شرکت ) به صورت اقتصادی تر بهره برداری کند، و مشترکین از کاهش هزینه انرژی فایده ببرند و جامعه نیز از کاهش ضایعات محیط زیست ناشی از آلودگی هوا و تاسیسات اضافی بهره مند می شود .
کنترل بارهای وقفه پذیر 2 (ILC) از جمله کارکردهای مدیریت سمت تقاضاست که در برخی از کشورها و شرکت های برق به کار گرفته می شود . در این نوع کنترل بار به منظور افزایش ظرفیت ذخیره سیستم با برخی مشترکین بزرگ دیماندی که بارهای وقفه پذیر دارند، مانند قسمت آسیاب کارخانه های سیمان، قرارداد بسته می شود که در صورت نیاز شبکه برق شرکت بهاین کارخانجات اطلاع دهد که ظرف مدت مشخصی مثلاً نیم ساعت برق مصرفی خود را طبق قرارداد کاهش دهند .در منطقه اصفهان 160 مصرف کننده بالای 1 MW وجود دارد و طبق مطالعه میدانی انجام گرفته پتانسیل کاهش بار منطقهاصفهان از طریق این مشترکین حدود 100 MW است . اجرای این طرح در منطقه، نه تنها ظرفیت ذخیره سیستم را افزایش می دهد . بلکه در مقایسه با احداث یک نیروگاه با همین میزان افزایش ظرفیت ذخیره سیستم، رقم هزینه ها را به نسبت 22 تا 45 برابر کاهش می دهد .

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,

دانلود مقاله مسيريابي وسايط نقليه و تعيين تعدادماشين هاي جمع آوري پسمند با استفاده از يک روش فراابتکاري در فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مسيريابي وسايط نقليه و تعيين تعدادماشين هاي جمع آوري پسمند با استفاده از يک روش فراابتکاري در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله مسيريابي وسايط نقليه و تعيين تعدادماشين هاي جمع آوري پسمند با استفاده از يک روش فراابتکاري در فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مسيريابي وسايط نقليه و تعيين تعدادماشين هاي جمع آوري پسمند با استفاده از يک روش فراابتکاري در فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: ششمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی مدیریت پسماند
تعداد صفحات: 8
چکیده:
دراین مقاله یک مدل برنامه رییز خطی – عدد صحیح از مساله مسیریابی وسیله نقلیه حمل برگشتی با پنجره زمانی و ظرفیت پسماند CVRPBTW) ارایه می شود دراین مدل یک ناوگان ثابت غیریکنواخت با تعداد ثابتی از هر نوع ماشین با هزینه و ظرفیت های متفاوت برای هریک دراختیار قرار دارد هدف کلی کمینه کردن هزینه ناوگان کل مسافت سفرها و یا مدت زمان آن است مدل پیشنهادی قادر است مسیرهایی با حداقل تعداد وسیله نقلیه حداقل ظرفیت بیکار و حداقل زمان به کارگیری آنها برای سرویس دهی به کل مشتریان گرهها ایجاد نماید برای حل مدل ارایه شده یک الگوریتم فراابتکاری مبتنی بربازپخت شبیه سازی شده HSA پیشنهادمی شود که جوابهای خوبی درمدت زمان مناسب ایجاد می کند تعدادی از مسائل آزمایشی در ابعاد کوچم و بزرگ حل و سپس نتایج محاسباتی آن ارایه می شود درخاتمه عملکرد الگوریتم پیشنهادی درصنعت جمع آوری پسماند دریک ناحه پایلوت از شهر تهران مورد بررسی قرار میگیرد.

ادامه ي مطلب
امتیاز : |
|
طبقه بندی: ،
,